Mixx broodjes is een broodjeszaak aan de Wandelboslaan 40 in Tilburg west. Het bedrijf is gevestigd naast het bekende Restaria Lucullus. Je kunt bij Mixx terecht voor een heerlijk belegd broodje, kopje koffie met iets erbij, maaltijdsalades of een heerlijke smoothie. In de toekomst gaan wij ons assortiment uitbreiden met lekkere, eenvoudige maar gezonde maaltijden. Denk hierbij aan stampotjes, pasta’s en dergelijke. Altijd vers bereid en uit eigen keuken. Wij bakken ons brood dagelijks vers af. Zo kunt u kiezen uit zachte witte reuze bollen, witte stokbroodjes, meergranen stokbroodjes en Italiaanse bollen. Kom gezellig eens proeven en geniet van je broodje in een huiselijke sfeer.

Wij hebben ook een bedrijven service. Deze bedrijven kunnen gewoon kiezen uit de kaart en mits tijdig besteld worden de broodjes op een vooraf afgesproken tijd bezorgd. In onze opstartfase is bestellen uitsluitend mogelijk per telefoon zodat we beter op uw wensen in kunnen spelen. Naast de kaart verzorgen wij graag uw zakenlunch of vergaderarrangement. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de diverse mogelijkheden te bespreken.

Ons motto, BEL EN BESTEL

Met gastvrije groet,

Team Mixx